Gå til indhold

Invest in Denmark

Danmarks nationale investeringsfremmeorganisation er forankret i Udenrigsministeriet som en del af The Trade Council og arbejder for at tiltrække udenlandske investeringer og virksomheder til Danmark. Invest in Denmarks målsætning er at skabe og bevare arbejdspladser i Danmark for derigennem at styrke erhvervslivets globalisering, skabe vækst og forbedre kompetence- og vidensniveauet i Danmark.

Medarbejdere tæt på virksomhederne verden over

Invest in Denmark har specialiserede medarbejdere på udvalgte ambassader, innovationscentre og generalkonsulater i Europa, Asien og Nordamerika. Investeringsfremmemedarbejderne ude i verden opsøger potentielle udenlandske investorer med henblik på at identificere konkrete projekter og tilbyde information og analyser, etablering af kontakt til potentielle partnere, offentlige instanser, uddannelses- og forskningsinstitutioner, arrangering af ”fact-finding”-besøg i Danmark og praktisk assistance i forbindelse med etablering i Danmark.

Danske kompetenceklynger tiltrækker udenlandske investeringer

Invest in Denmark udfører en målrettet salgsindsats over for udenlandske virksomheder ved markedsføring af danske spidskompetencer inden for udvalgte klynger, som du kan læse mere om på investindk.com.

Invest in Denmarks ydelser

Invest in Denmark tilbyder potentielle udenlandske investorer information og analyser om Danmark uden beregning. Herunder også etablering af kontakt til potentielle danske partnere, relevante offentlige myndigheder, uddannelses- og forskningsinstitutioner. Invest in Denmark arrangerer besøgsprogrammer og praktisk assistance i forbindelse med konkret etablering i Danmark. Arbejdet med udenlandske investorer foregår i fuld fortrolighed, med mindre andet er aftalt. Du kan læse om konkrete investeringsprojekter og se udvalgte video cases på Invest in Denmark's hjemmeside.

Kontakt

Invest in Denmarks medarbejdere i Tyskland kan kontaktes på konsulatet i München:

Danmarks Konsulat
Invest in Denmark
Sendlinger-Tor-Platz 10/IV
D-80336 München
Telefon: 0049 89 54 58 54-0
Telefax: 0049 89 54 58 54 29
Web: investindk.com

Du er også velkommen til at kontakte Invest in Denmark for yderligere information om Danmark som investeringsland og de danske kernekompetencer. På investindk.com finder du hurtigt den rette kontaktperson.

Du er velkommen til at kontakte os på [email protected] eller telefon +45 33 92 11 16