Spring til indhold

Eksportrådgivning i Østrig

Den danske ambassade i Wien indgår på eksportområdet i et regionalt samarbejde, der foruden Østrig består af Tyskland og Schweiz. Det sikrer den bedst mulige rådgivning for danske virksomheder på de tysktalende markeder blandt andet ved specialisering i sektorteams på tværs af landegrænserne.

                          

Det regionale samarbejde er forankret i handelsafdelingen på ambassaden i Berlin, innovationskontoret i München og Generalkonsulatet i Hamborg. Ambassaden i Wien har ikke egen handelsafdeling, men bistår gerne med forespørgsler og assistance i samarbejde med handelsafdelingerne i Tyskland. 

Danske virksomheder er meget velkomne til at kontakte enten den danske ambassade i Wien eller handelsafdelingen på ambassaden i Berlin for yderligere information.

For yderligere information om The Trade Council i Tyskland og den regionale opbygning af The Trade Council, venligst se The Trade Council i Tyskland.

The Trade Councils ydelser er underlagt Udenrigsministeriets betalingsordning. Læs mere om priser og forretningsbetingelser her.

The Trade Council
Udenrigsministeriet
The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Tlf. 33 92 05 00
thetradecouncil@um.dk