Spring til indhold

Audi sponsor for det danske formandskab 2012

05.07.2011  16:38

Audi og centraladministrationens logistikhold forankret i Udenrigsministeriet har i dag indgået sponsoraftale om VIP-transport i forbindelse med det danske EU-formandskab 2012. Med sponsoratet vil ministre og andre højniveaugæster blive transporteret i Audi-limousiner i forbindelse med deltagelse i EU-møder i Danmark. Sponsoraftalen inkluderer 100 limousiner, som vil blive benyttet i hele formandskabsperioden 1. januar – 30. juni 2012.

Sponsoraftalen med Audi er af afgørende betydning for, at den omfattende transportopgave i forbindelse med EU-formandskabet kan løftes. En god transportoplevelse og sikkerhed for, at gæsterne kommer godt og sikkert frem til møderne er en vigtig logistisk forudsætning for et succesfuldt EU-formandskab.
Også ved det danske EU-formandskab i 2002, hvor EU besluttede optagelse af de mange nye europæiske demokratier efter murens fald, var Audi sponsor af VIP-transport.

I forbindelse med underskrivelsen siger direktør for Audi Danmark, Thomas Jöhncke:

”Hos Audi Danmark er vi utrolig glade for, at vi har haft mulighed for at indgå denne sponsoraftale, der understreger vores position i markedet. Specielt fordi den giver synlighed både øst og vest for Storebælt af vores nye Audi A6, Audi A7 og Audi A8.”

 

Yderligere oplysninger:

Udenrigsministeriet: Mødekoordinator Sven Bjødstrup, tlf: 50 77 86 75, mail: svebjo@um.dk

Audi Danmark: Key Account Manager Henrik Turking, tlf: 29 45 43 83, mail: htu@audi.dk